About merrjep.al

Site Title: MerrJep.al | Njoftime | Punë | Shërbime | Shoping | Automjete

The website's html version is html5, IP Address is 83.219.193.46 and Alexa Rank is 34467
Domain Country : Albania
Site Categories : njoftimet, njoftime, punë, punësim, shërbime, shoping, automjete, vetura, telefona mobil, kompjuterë, shitet, shitje, blihet, blerje

Technologies for merrjep.al

HTML5
CSS3
jQuery
Responsive

RATE (Update Weekly)

% 84

HTML size of merrjep.al

Advertisement

HTML and text sizes are used in the main page of www.merrjep.al like the graph.

- HTML size is 63KB, compressed HTML and Text Size are 42KB and 6KB.

Used Some Html Tags

HTML tags used in the main page of www.merrjep.al like the graph

Html Tag % Used
  head 1%1
  body 1%1
  img 3%3
  div 34%39
  nav 1%1
  p 1%1
  button 2%2
  h4 3%3
  h5 1%1
  a 47%54
  i 1%1
  span 4%4
  small 1%1
  map 1%1
  ul 4%4

Dmoz Information

Title : MerrJep.al

Description : MerrJep.al ështe faqja më e re për njoftime të vogla në Shqipëri. Aty vijnë edhe persona privat dhe ndërmarrje kur duan të blejnë, shesin dhe ndërrojnë.

Categories :

Visited by Browsers

Most using browsers visited this website

Browser % Using
   Chrome 45% 63
   Android Browser 22% 31
   Safari 13% 18
   Internet Explorer 7% 10
   Firefox 7% 10
   Opera Mini 5% 7
   Safari (in-app) 3% 4

Visited by Operating System

Most using Operating System (OS) visited this website

OS (Operating System) % Using
   Windows 43% 59
   Android 36% 49
   iOS 14% 18
   SymbianOS 6% 8
   Windows Phone 3% 4