About qkmf-pr.org

Is a reliable website. We determined the efficiency score of the site as %70.
Site Title Ballina - Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare - Prishtinë and dmoz title is .
The website's html version is html5, IP Address is 104.24.122.231
Site Categories : qkmf në prishtinë është institucion publik parësor shëndetësor, i cili qëllim kryesor ka promovimin, ruajtjen dhe përmirësimin e shëndetit të popullatës.aktivitetin tonë e realizojmë nëpërmes rrjetit të njësive organizative, që përfshinë qendrën kryesore të mjekësisë fa

Technologies for qkmf-pr.org

HTML5
CSS3
jQuery
Responsive

RATE (Update Weekly)

% 70

HTML size of qkmf-pr.org

Advertisement

HTML and text sizes are used in the main page of www.qkmf-pr.org like the graph.

- HTML size is 34KB, compressed HTML and Text Size are 34KB and 7KB.

- There is up to 100 percent of the difference between the size of HTML and the compressed HTML size. If you can compress your HTML, you can have a smaller size site.

Security Information

Google Safe Browsing: No Risk
Siteadvisor Rating: Good
WOT Trustworthiness: Excelent
WOT Privacy: none
WOT Child Safety: none

Used Some Html Tags

HTML tags used in the main page of www.qkmf-pr.org like the graph

Html Tag % Used
  head 1%1
  body 1%1
  div 10%27
  a 19%55
  span 59%172
  br 1%1
  ul 3%8
  section 1%1
  article 1%2
  img 1%2
  iframe 1%1
  li 9%25

Visited by Browsers

Most using browsers visited this website

Browser % Using
   Chrome 27% 12
   Internet Explorer 37% 17
   Firefox 24% 11
   Safari 11% 5
   Opera 3% 1