About shkabaj.tk

The website is 10 years old and a reliable website. We determined the efficiency score of the site as %70.
Site Title ___| Shkabaj |___ Start Here | Fillo Ketu and dmoz title is SHKABAJ.
The website's html version is html3, IP Address is 195.20.42.151 and Alexa Rank is 65847

Site Categories : shkabaj app, tv shqip, lajme shqip, radio shqip, kosova, shqiperia, maqedonia, shpallje, moti ne kosove, moti ne shqiperi

Technologies for shkabaj.tk

HTML5
CSS3
jQuery
Responsive

RATE (Update Weekly)

% 70

HTML size of shkabaj.tk

Advertisement

HTML and text sizes are used in the main page of www.shkabaj.tk like the graph.

- HTML size is 233KB, compressed HTML and Text Size are 148KB and 31KB.

Security Information

Google Safe Browsing: No Risk
Siteadvisor Rating: Good
WOT Trustworthiness: Excelent
WOT Privacy: none
WOT Child Safety: none

Used Some Html Tags

HTML tags used in the main page of www.shkabaj.tk like the graph

Html Tag % Used
  head 1%1
  body 1%1
  div 18%196
  tr 1%6
  li 30%324
  iframe 1%1
  a 13%135
  script 3%30
  img 4%36
  br 5%55
  section 1%2
  span 2%13
  h1 1%1
  em 1%1
  center 1%3
  td 5%50
  strong 1%8
  h5 2%20
  ul 2%17
  i 7%77
  h2 1%4
  b 1%5
  table 3%27
  article 2%12
  form 1%1
  option 7%67
  h6 1%1
  p 1%2
  font 1%9
  h4 1%9
  footer 1%1

shkabaj.tk Whois Time Line

www.shkabaj.tk for the first time taken on 10/3/2003. Last domain update time is 1/1/0001. Also expiry date is 1/26/2019. If you don't renewal on 01/26/2019 somebody can take it.

Registrar Company is "" and Whois server is ".
Name Servers : sh2.shkabaj.info, sh1.shkabaj.info

Dmoz Information

Title : SHKABAJ

Description : Shkabaj është një ueb portal shqiptarë dhe një ndër top uebfaqet më të vizituara shqiptare. Përmbajtja e ofruar nga Shkabaj vazhdon të pasurohet çdo ditë e më shumë. Shkabaj tani ofron mundësin të informoheni me lajmet dhe motin e fundit, të shikoni televizione shqipëtare, të dëgjoni radio live, të shfletoni dhe publikoni shpallje falas, luani lojra falas, dhe shumë gjëra tjera.

Categories :

Visited by Browsers

Most using browsers visited this website

Browser % Using
   Chrome 37% 26
   Android Browser 24% 17
   Internet Explorer 19% 13
   Safari 16% 11
   BlackBerry 6% 4

Visited by Operating System

Most using Operating System (OS) visited this website

OS (Operating System) % Using
   Android 47% 31
   Windows 20% 13
   iOS 17% 11
   Windows Phone 9% 6
   BlackBerry 6% 4
   Linux 3% 2