About top.al

Is a reliable website. We determined the efficiency score of the site as %84.
Site Title Main page – Top.al and dmoz title is top.al.
The website's html version is html3, IP Address is 212.7.8.182 and Alexa Rank is 508135
Is the most visited of the Albania.
Site Categories : njohje online, vajza te bukura, goca cuna, shqiperia, test nga, vlersime

Technologies for top.al

HTML5
CSS3
jQuery
Responsive

RATE (Update Weekly)

% 84

HTML size of top.al

Advertisement

HTML and text sizes are used in the main page of www.top.al like the graph.

- HTML size is 139KB, compressed HTML and Text Size are 122KB and 48KB.

- There is up to 0 percent of the difference between the size of HTML and the compressed HTML size. If you can compress your HTML, you can have a smaller size site.

Security Information

Google Safe Browsing: No Risk
Siteadvisor Rating: Good
WOT Trustworthiness: Excelent
WOT Privacy: none
WOT Child Safety: none

Used Some Html Tags

HTML tags used in the main page of www.top.al like the graph

Html Tag % Used
  head 1%1
  body 1%1
  table 6%46
  td 15%128
  tr 9%79
  div 22%188
  br 6%51
  form 1%1
  input 2%13
  a 10%85
  strong 1%8
  i 2%14
  script 1%5
  ul 1%2
  span 17%143
  tbody 2%10
  b 3%19
  colgroup 1%1
  option 3%25
  li 1%3
  img 7%59
  small 1%1
  select 1%1
  iframe 1%1

Dmoz Information

Title : top.al

Description : Top.al është një rrjet social që ju ofron mundësinë të komunikoni me miqtë e juaj, të njoftoni miq të ri dhe të mësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju. Për të shfrytëzuar këtë faqe, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni!

Categories :

Visited by Browsers

Most using browsers visited this website

Browser % Using
   Safari 65% 13
   Chrome 35% 7

Visited by Operating System

Most using Operating System (OS) visited this website

OS (Operating System) % Using
   iOS 65% 13
   Windows 35% 7